menighet

Fjermedalen
onsdag 11 september

Tårnagent

Hjelp, kirkeskattene er borte! Vi trenger hjelp av deg som går i 3.klasse for å løse mysteriet og finne dem igjen!
Alle 3.klassinger inviteres til å være Tårnagenter på to samlinger på våren. Agentsamlingen på lørdag starter kl. 15.00 og varer til kl. 19.00. Søndag treffes vi igjen det som selvfølgelig er en Tårnagent–gudstjeneste kl. 11.00. Familie, faddere og venner er også invitert til gudstjenesten, og under gudstjenesten vil Tårnagentene få utdelt boka «Skatten i Liljedalen».
For påmelding og mer info: SMS til Janna på 93896710. Da kan du også gi beskjed om allergier og andre hensyn det er fint at vi vet om.

Dette blir en spennende helg, og vi håper mange 3.klassinger har lyst til å være med!

Janna Risdal Ånesland
Menighetspedagog – Birkenes menighet DNK