DEN NORSKE KIRKE
Birkenes, Herefoss og Vegusdal
Meny

Kirkelige handlinger
KALENDER

lørdag 2 desember
16:00 Konsert
Birkenes kirke
17:00 Lysmesse
Herefoss kirke
søndag 3 desember
Birkenes kirke
Oggevatn skole
onsdag 6 desember
søndag 10 desember
Birkeland Bedehus
18:00 Konsert
Birkenes kirke
onsdag 13 desember
Vegusdal Kyrkje
torsdag 14 desember
Birkenes kirke
søndag 24 desember
Birkenes Sykehjem
Birkenes kirke
Vegusdal Kyrkje

Nyheter

Overnatting i kirka!

Går du i 5.klasse? Da kan du være med på overnatting i kirka!

 

Lørdag 25.november kl. 17.00 kjører vi i gang årets Lys Våken, og alle som går i 5.klasse er invitert til å være med! Vi skal leke ute og inne, spise sammen, utforske kirka, ha stjernesamling i gapahuken, synge, høre om Jesus, ha quiz, spise godteri og ikke minst OVERNATTE i kirka!

I tillegg skal vi sammen med foreldre, søsken, venner og resten av menigheten feire gudstjeneste på søndagen kl. 11.00. Alle er hjertelig velkommen til kirka denne dagen!

Arrangementet koster 80 kr som betales med Vipps til BIRKENES SOKN #119678. (Merkes barnets navn.) Dette inkluderer pølser, frukt, saft, lørdagsgodt, refleks, perlearmbånd og frokost.

For at arrangementet skal kunne gjennomføres, trenger vi foreldre til ulike oppgaver. Det vi trenger av hjelp er listet opp og må velges under avstemminger i Spond-appen som brukes til påmelding og info.

Dersom barnet ikke vil overnatte er det uansett mulig å være med på opplegget frem til leggetid, og så komme tilbake til frokost på søndagen.

 

Påmelding

Barnet meldes på ved at dere blir med i gruppa med gruppekode UATPL på Spond. Allergier og andre hensyn informeres om i melding til arrangør i Spond.

 

Ta kontakt med Janna på 93896710 for spørsmål. Håper vi ses!

Publisert av: Janna Risdal Ånesland den 03-11-2023
Den Norske Kirke

Søk i kirken.no: