lørdag 14 august

Gudstjenester i sommer

Hvis ikke smittevernreglene endrer seg, er det planen fremover å ha gudstjenestene innendørs uten påmelding.

Oversikt over gudstjenestene finner du til venstre her på hjemmesida (PC) eller ved å trykke på "Kalender" i lilla felt øverst her (mobil):

Dåp i Birkenes kirke vil skje hovedsakelig i egne dåpsgudstjenester etter hovedgudstjenesten. Dåpsgudstjenestene som er satt opp, finnes i nevnte gudstjenesteoversikt (trykk på "Se hele oversikten" for å se noe fremover). Ta ellers kontakt med kirkekontoret ved spørsmål.

Gjeldende våre "vanlige" friluftsgudstjenester om sommeren:
- Birkenes: Grasham-gudstjenesten 22.august (Birkelandsdagene) blir i kirka/på kirkestedet ettersom museumsdagen på Grasham er avlyst.
- Vegusdal: Fjermedalen-gudstjenesten 29.august flyttes til Vegusdal kyrkje, da her ikke blir museumsdag på bygdemuseet i år.

Smittevernregler:
Vi kan nå være innendørs med sang og 1 meter avstand mellom husstandene.
Kapasiteten i kirkene er da ca. 40 i Herefoss kyrkje, ca. 60 i Vegusdal kyrkje og ca. 120 i Birkenes kirke.

Grunnreglene ligger fast:
- Bli hjemme om du er syk.
- God håndhygiene, vask/sprit hendene ofte.
- Registrering av deltakere i tilfelle behov for smittesporing.

Av: Helene Horverak   Publisert: 28-05-2021