Birkenes kirkelige fellesråd

Småbarnssang

Nå starter vi ny sesong med Småbarns-sang i Herefoss Kyrkje.

Vi skal bli kjent med kirka, synge salmer og sanger og lage bevegelser og kanskje danse litt.

Mamma, Pappa eller bestemor/bestefar skal hjelpe deg og lære deg sangerne.

Du må ta med niste, for når vi er ferdige med å synge skal vi spise og prate litt. Hvis du har en storebror eller søster, som har lyst å være med er det helt fint. Da kan de gjerne ta med en myk dukke eller bamse.

Vi samles i Herefoss Kyrkje annen hver onsdag fra kl. 10.00 til 12.00

Første samling er onsdag 13. september (deretter onsdager i oddetalls uker; 13.9, 27.9, 11.10, 25.10, 8.11, 22.11, og 6.12).

Med småbarns-sang ønsker vi å medvirke til positiv kontakt mellom barn og voksen ved å stimulere de voksne til å synge, si rim og regler og danse med barna sine. Dette vil stimulere barnets musikalske, språklige og motoriske utvikling og gi familiene en sangskatt som inneholder både gamle og nye sanger og salmer.

Dessuten er det fint å treffe andre familier med småbarn og bli kjent med kirka vår.

Herefoss Sokneråd og organisten