lørdag 4 desember
fredag 24 desember
Birkenes Sykehjem

Medlemsskap

Den norske kirke er en åpen folkekirke som vender seg mot hele befolkningen: Også utmeldte og andre som ikke er medlemmer i Den norske kirke, er velkomne til kirka sine gudstjenester og andre arrangement.
Det er dåpen som gir medlemskap i kirka. Hvis du ønsker å bli medlem av Den norske kirke, men ikke er døpt, bør du ta kontakt med presten i menigheten der du bor. Det er bostedsadressen som avgjør hvilken menighet i Den norske kirke du tilhører, men dersom du ønsker å engasjere deg i en annen menighet enn der du bor, er det også fullt mulig.

Innmelding og utmelding av Den norske kirke er mulig for deg som er over 18 å gjøre elektronisk selv. Barns dåp, innmelding og utmelding krever begge foreldres samtykke, og må som regel gjøres ved underskrifter av begge på det aktuelle skjema. Mer om dette finner du på Den norske kirkes hjemmesider.