Gravplasser
15 Mars
11:00 Temagudstjeneste, Birkenes kirke

Utskriftsvennlig side

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Ta en titt på denne filmen for å få vite litt mer.

Konfirmasjonstiden avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste med forbønnshandling for den enkelte konfirmant. Konfirmanten må før dette være døpt i et kristent trossamfunn. Er konfirmanten ikke døpt som barn, må han/hun døpes før denne gudstjenesten.

I Birkenes, Herefoss og Vegusdal er det påmelding til konfirmasjon her på nettsiden. Konfirmasjonstida starter om høsten, første samling er på bedehuset onsdag 4.september rett etter skolen.

Konfirmasjonsgudstjenester våren 2020:
Birkenes Lørdag 23.mai kl.11 og 13, Søndag 24.mai kl.11.00.
Herefoss Søndag 10.mai kl.11.00.
Vegusdal Lørdag 1.juni kl.11.00.

Alle 8.klassinger som er medlemmer, eller har minst en forelder som er medlem, i Den norske kirke, har fått invitasjonsbrev fra menigheten i juni. Alle fikk også en flyer som vi delte ut på besøk i klassene i juni.

Påmelding gjøres gjennom påmeldingsskjema som du finner under "Påmelding" i menyen øverst her på hjemmesida (eller trykk her). Navn, fødselsdato, mobil og epost er viktig. Der fører en også på ønsket konfirmasjonstidspunkt. Pass på å skrive i kommentarfeltet dersom det er ting konfirmantansvarlige bør vite om konfirmanten i forhold til å ta i vare behovene best mulig. De vet ikke mer enn det du forteller oss gjennom dette skjemaet. Alle opplysninger behandles konfidensielt.

Konfirmantavgiften er på 1100 kr, og betales til kontonr. 2880.07.07023, Betalingen merkes konfirmantens navn.

Ansvarlige for konfirmantundervisningen 2019–2020 er Frode Eikrem (hovedansvarlig), Janna R. Ånesland og Ryan Appleyard. Kontaktinformasjon finner du her, hvis du har spørsmål.

Mer generell informasjon om konfirmasjon finner du på Den norske kirkes hjemmesider.

Besøksadresse:
Birkenes kirkekontor
Nordåsveien 2
4760 Birkeland

Åpningstider (sept-mai):
Mandag-Fredag
Kl.10.00-15.00

Post- og fakturaadresser:
Birkenes kyrkjelege fellesråd (bygg og kirkegård)
Postadresse: Postboks 115, 4795 Birkeland
eller e-post kirken@birkenes.kommune.no

Fakturaadresse: Fakturamottak, Postboks 1003, 4794 Lillesand
eller e-post Fakturamottak.Birkenes@struktur1.no

Birkenes, Herefoss og Vegusdal sokn (menighetsarbeid)
Post/fakturaadresse: Nordåsveien 2, 4760 Birkeland
eller e-post kirken@birkenes.kommune.no

Facebooksider:

Birkenes menighet, Den norske kirke
Vegusdal menighet pleier informere om gudstjenester m.m. i facebookgruppa "Engesland og Vegusdal".

Kirkesøk
Kundepålogging

Brukernavn:

Passord:

Copyright © 2015 Kirken i Birkenes, Herefoss og Vegusdal. Powered by KWeb fra kirkedata.no