Gravplasser
14 Oktober
11:00 Gudstjeneste, Vegusdal kapell

Utskriftsvennlig side

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Konfirmasjonstiden avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste med forbønnshandling for den enkelte konfirmant. Konfirmanten må før dette være døpt i et kristent trossamfunn. Er konfirmanten ikke døpt som barn, må han/hun døpes før denne gudstjenesten.

I Birkenes, Herefoss og Vegusdal er det påmelding til konfirmasjon om sommeren, konfirmasjonstida starter om høsten, og går fram til konfirmasjonsgudstjenestene i mai/juni.

Konfirmasjonsdager våren 2019:
Birkenes Lørdag 25.mai kl.11 og 13, Søndag 26.mai kl.11.00.
Herefoss Søndag 2.juni kl.11.00.
Vegusdal Lørdag 1.juni kl.11.00.

Alle 8.klassinger som er medlemmer, eller har minst en forelder som er medlem, i Den norske kirke, har fått invitasjonsbrev fra menigheten i juni. Påmelding gjøres gjennom påmeldingsskjema som du finner under "Påmelding" i menyen øverst her på hjemmesida (eller trykk her). Der fører en også på ønsket konfirmasjonstidspunkt. Skjemaet er nå tilgjengelig for utfylling, og er åpent ut august. Kikk gjennom og vit at du har all informasjon tilgjengelig før du begynner å fylle det ut. Det er ikke nødvendig å fylle ut hvem som er konfirmantens faddere. Pass på å skrive i kommentarfeltet dersom det er ting konfirmantansvarlige bør vite om konfirmanten i forhold til å ta i vare behovene best mulig. De vet ikke mer enn det du forteller oss gjennom dette skjemaet. Alle opplysninger behandles konfidensielt.

Ansvarlige for konfirmantundervisningen 2018–2019 er Frode Eikrem (hovedansvarlig), Janna R. Ånensen og Reidar Sløgedal. Kontaktinformasjon finner du her, hvis du har spørsmål.

Mer generell informasjon om konfirmasjon finner du på Den norske kirkes hjemmesider.

Besøksadresse:
Birkenes kirkekontor
Nordåsveien 2
4795 Birkeland

Sommeråpningstider
Juni-august
Tirsdag-torsdag
Kl.10.00-14.00

Post- og fakturaadresser:
Birkenes kyrkjelege fellesråd (bygg og kirkegård)
Postadresse: Postboks 115, 4795 Birkeland
eller e-post mlha@birkenes.kommune.no
Fakturaadresse: Fakturamottak, Postboks 1003, 4794 Lillesand
eller e-post Fakturamottak.Birkenes@struktur1.no

Birkenes, Herefoss og Vegusdal sokn (menighetsarbeid)
Post/fakturaadresse: Nordåsveien 2, 4760 Birkeland
eller e-post heho@birkenes.kommune.no

Facebooksider:
Birkenes menighet, Den norske kirke

Vegusdal menighet pleier informere om gudstjenester m.m. i facebookgruppa "Engesland og Vegusdal".

Kirkesøk
Kundepålogging

Brukernavn:

Passord:

Copyright © 2015 Kirken i Birkenes, Herefoss og Vegusdal. Powered by KWeb fra kirkedata.no