tirsdag 21 september
onsdag 22 september
tirsdag 28 september
onsdag 29 september

Forskrift om gravplassvedtekter på høring

2020 Birkenes tåkehøstdag

Birkenes kirkelige fellesråd reviderer kirkegårdsvedtektene. Det byttes blant annet navn til "Forskrift om gravplassvedtekter, Birkenes kommune, Agder", for å være i tråd med gjeldende regelverk. Forslag til nye vedtekter er sendt på høring til en rekke instanser, men det er åpent for hvem som helst å sende inn en høringsuttale.

Høringsuttale kan sendes Birkenes kirkelige fellesråd på e-post kirken@birkenes.kommune.no innen 15.oktober. Det må komme tydelig frem hvem som sender inn høringsuttalen (privatperson, flere privatpersoner, organisasjon m.m.). Det må også komme tydelig frem hva avsender ønsker å uttale seg om.

Høringsfrist er 15.oktober.

Trykk på "Les mer" for å få opp lenkene til dokumenter og lovverk.

Her finner du forslaget til Forskrift om gravplassvedtekter, Birkenes kommune, Agder.

Her finner du saksbehandlingen med utredning, fellesrådsbehandling 27.mai 2021.

Her finner du Gravplassloven (som er nasjonalt bestemt, og grunnlag for lokale vedtekter).

Her finner du Gravplassforskriften (som er nasjonalt bestemt, og grunnlag for lokale vedtekter).

Her finner du gjeldende kirkegårdsvedtekter for Birkenes, sist revidert i 2013.

Av: Helene Horverak   Publisert: 29-07-2021