Birkenes kirkelige fellesråd

alle tre kirker.png

Birkenes kirke

Vårkonsert!

Lørdag den 27. mai kl.17.00 blir det dansk korkonsert i Birkenes kirke. Det danske kirkekoret Fynsk Cantilena er på en liten Norgesturne og vil i den forbindelse gjerne besøke Birkenes.

Birkenes menighet

Ledig stilling: Kateket/Menighetspedagog 100%

Velkommen til et inspirerende fellesskap i Birkenes menighet!

Kanskje er du den rette til å bli en del av kirkestaben hos oss?

Birkenes har nå ledig 100% fast stilling som kateket/menighetspedagog, med hovedansvar for menighetens trosopplæringsarbeid 0-18 år.

Risvand

Vandretur med gudstjeneste Kristi Himmelfartsdag

Torsdag 25.mai, Kristi Himmelfartsdag, inviterer Birkenes Historielag og Birkenes menighet til vandretur i Håbesland og Risvand, med innlagt kort gudstjeneste. Avreise fra Tomta kl.10.00, 50kr for busstransport. Trykk på overskriften for mer informasjon (hentet fra Naturlos-brosjyren).

Konfirmasjoner 2018

Det er allerede begynt å komme spørsmål om konfirmasjonene i 2018. Her er datoene:

Birkenes kirke: Lørdag 26.mai og søndag 27.mai.

Herefoss kyrkje: 1.pinsedag, søndag 20.mai.

Vegusdal kyrkje: Søndag 3.juni.

I juni går det ut informasjon til Den norske kirkes medlemmer i årskullet, mottar du ikke denne, ta kontakt! Påmelding til konfirmasjon skjer ved skolestart.