Kirkekontoret midlertidig i andre lokaler

På grunn av ombygging og oppussing av kirkekontorets lokaler i Nordåsveien 2, er vi fra 1.juli å finne i Sanas gamle lokaler. Øverst på Strøget på Birkeland, inn ved Uldal i Mosfjellveien. Der Mosfjellveien svinger, ligger det et rødt hus rett fram. Der holder vi til ut september. Kommer du til brua over Teinefossen, har du kommet for langt. Det er usikkert hvordan det er med telefonlinjer dit, så bruk mobilnummer direkte til den du skal ha tak i. Kirkevergen eller daglig leder i menighetene/sekretær om du er usikker. Kontaktinformasjon finner du under Fellesrådet - Ansatte.

Konfirmasjoner 2018

Det er allerede begynt å komme spørsmål om konfirmasjonene i 2018. Her er datoene:

Birkenes kirke: Lørdag 26.mai og søndag 27.mai.

Herefoss kyrkje: 1.pinsedag, søndag 20.mai.

Vegusdal kyrkje: Søndag 3.juni.

I juni går det ut informasjon til Den norske kirkes medlemmer i årskullet, mottar du ikke denne, ta kontakt! Påmelding til konfirmasjon er åpen 1.juli-22.august her på nettsidene.

En selvstendig folkekirke

1. januar 2017 ble den Norske Kirke en selvstendig kirke.

Les mer om dette i brevet fra Kirkerådet

Jubileumshefte

Det er fremdeles mulig å få kjøpt jubileumsheftet fra Herefoss Kirke 150 års jubileum.