Konsert med Maria Arredondo og Torstein Sødal!

Det er allerede gått 15 år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten.   I tillegg er hun  kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland .

I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

I 2017 fortsetter de på en konsertserie som starten høsten 2016 , og som skal dekke det meste av landet.  De samarbeider her med en pianist og med lokale kor.

Tirsdag 26.september kan du altså få oppleve dem i Herefoss kyrkje sammen med "Simonstad sangkor" fra Åmli og "Kor for alle" fra Froland. Billetter kr.200,- per person. Kan forhåndskjøpes fram til 19.september ved å betale inn til Herefoss menighetsråd sin konto 2880.50.22118. Innbetalingen merkes med navn og mobilnummer til den som betaler/skal ha billett. Det er plass til maksimalt 170 besøkende i Herefoss kyrkje.