Utstilling i Birkenes Kirke

annonse,ny.jpg

Onsdag 17. februar kl. 19.30 er det utstilling i Birkenes Kirke med kunstneren Olga Grimsmo Nilsen, som sammen med ektemannen prest Arve Nilsen vil dele tanker om hele livet.

På nettet finner vi følgende informasjon om Olga Grimsmo Nilsen:

"Olga Grimsmo Nilsen er født 1954 i Kristiansund.

Utdannelse
1977 – 81: Interiørarkitekt med diplom fra Statens Håndtverk og Kunstindustriskole (SHKS)
1990: Spesialstudent ved SKHS (Modeler), Kurs i tresnit ved Sandefjord Kunstforening
1990 – 91: Dyptrykk hos Norske Grafikere, Oslo. Hun er medlem av Tegnerforbundet og Norske Billedkunstnere Agder.

Kunstnerens  tresnitt har figurer og streker som barnetegninger satt sammen med hennes tanker om det å være voksen. De gir rom til undring over  den enkeltes opplevelser, og om livet på godt og vondt. Tresnittene viser flere livssituasjoner hvor flere vil kjenne igjen den unike muligheten vi har til å gjøre en forskjell for oss selv og andre."

Olga Grimsmo Nilsen driver Galleri Geitodden på Flekkerøy.

Hjertelig velkommen.

Birkenes Menighetsråd