Sorggruppe

Å oppleve sorg er å reagere naturlig på at noen du var glad i er borte. Sorgen bærer i seg smerten over at noe har tatt slutt.

Samtidig bærer vi fortiden med oss inn i fremtiden. Kjærligheten opphører ikke. Den følger oss videre, gjennom savnet og smerten.

Å jobbe med sorgen sin handler ikke om å legge den bak seg, men å innlemme den i livet. Vi har tro på og erfaring for at det å være med i en sorg-gruppe hjelper mange. Den gir en opplevelse av å ikke være alene og det kan være godt å møte andre i samme situasjon.

Har du lyst til å være med i en sorg-gruppe ?

En sorg-gruppe samles 8 kvelder. Det serveres kaffe/ te og litt frukt.

En sorg-gruppe er ikke terapi . Men en gruppe hvor vi gjennom samtaler forsøker å hjelpe hverandre et steg videre.

Det stilles ingen krav til kirkelig tilknytning eller tro.

Vi har taushetsplikt.

Tilbudet er gratis.

Det er 6-8 deltakere i hver gruppe, og 2 gruppeledere.

Ny gruppe begynner når det er nok påmeldte til å starte opp.

Det er menighetene i Den norske kirke i Grimstad, Birkenes og Lillesand kommuner som er sammen om å gi dette tilbudet.

Ta gjerne kontakt med menighetskontoret,  tlf  372 81 550  mand.-fred. 9-15

for mer informasjon eller påmelding