Menighetene på facebook

"Herefoss kirke" har hatt egen facebookside en stund. Nå er Birkenes menighet også å finne på facebook, søk opp "Birkenes menighet, Den norske kirke", lik sida, og hold deg oppdatert om hva som skjer! I Vegusdal offentliggjøres gudstjenester, konserter m.m. i bygdas gruppe "Engesland og Vegusdal".

Birkeland Bedehus

Birkeland Barnekor klar for høsten

Tirsdag 29. august starter Birkeland Barnekor med høstens første øvelse. Barnekoret er et tilbud til sangglade barn i alderen 6 – 10 år, det vil si barn som går i 1. – 4. klasse. Den ukentlige øvelsen finner sted på Birkeland Bedehus hver tirsdag fra 17.30 – 18.30.

Konfirmasjoner 2018

Det er allerede begynt å komme spørsmål om konfirmasjonene i 2018. Her er datoene:

Birkenes kirke: Lørdag 26.mai og søndag 27.mai.

Herefoss kyrkje: 1.pinsedag, søndag 20.mai.

Vegusdal kyrkje: Søndag 3.juni.

I juni går det ut informasjon til Den norske kirkes medlemmer i årskullet, mottar du ikke denne, ta kontakt! Påmelding til konfirmasjon er åpen 1.juli-22.august her på nettsidene.