Birkenes kirke

Orgelkonsert: Musikk i kjølvannet av reformasjonen

Søndag 27. august kl.19.30 blir det en fin anledning til å høre spennede orgelmusikk i Birkenes kirke. Den svært erfarne konsertorganisten Ian Richards, ansatt i Oddernes kirke i Kristiansand, vil gjeste oss søndag kveld. Konserten er en del av feiringen av 500-årsjubileet for reformasjonen i kirken, sokneprest Gunvor Hofseth vil derfor innlede med å si litt om jubileet.

Birkeland Bedehus

Birkeland Barnekor klar for høsten

Tirsdag 29. august starter Birkeland Barnekor med høstens første øvelse. Barnekoret er et tilbud til sangglade barn i alderen 6 – 10 år, det vil si barn som går i 1. – 4. klasse. Den ukentlige øvelsen finner sted på Birkeland Bedehus hver tirsdag fra 17.30 – 18.30.

Birkeland Bedehus

Småbarnstreff og Babysang

Småbarnstreff blir på tirsdager denne høsten, og starter opp 5.september. Babysangkurs starter noen uker senere, også tirsdager.