Gravsøk

alle tre kirker.png

Birkenes kirke

Orgelkonsert: Musikk i kjølvannet av reformasjonen

Søndag 27. august kl.19.30 blir det en fin anledning til å høre spennede orgelmusikk i Birkenes kirke. Den svært erfarne konsertorganisten Ian Richards, ansatt i Oddernes kirke i Kristiansand, vil gjeste oss søndag kveld. Konserten er en del av feiringen av 500-årsjubileet for reformasjonen i kirken, sokneprest Gunvor Hofseth vil derfor innlede med å si litt om jubileet.

Birkeland Bedehus

Birkeland Barnekor klar for høsten

Tirsdag 29. august starter Birkeland Barnekor med høstens første øvelse. Barnekoret er et tilbud til sangglade barn i alderen 6 – 10 år, det vil si barn som går i 1. – 4. klasse. Den ukentlige øvelsen finner sted på Birkeland Bedehus hver tirsdag fra 17.30 – 18.30.

Birkeland Bedehus

Småbarnstreff og Babysang

Småbarnstreff blir på tirsdager denne høsten, og starter opp 5.september. Babysangkurs starter noen uker senere, også tirsdager.

Herefoss kyrkje

Konsert med Maria Arredondo og Torstein Sødal!

Herefoss kyrkje tirsdag 26.september kl.19.00: En aften med Maria Arredondo og Torstein Sødal! 200kr/billett. Trykk på overskriften for å lese mer om artistene, konserten og mulighet for forhåndskjøp av billetter.