Gravsøk

alle tre kirker.png

Birkenes bedehus

Velkommen til "Babysang drop in" våren 2017

Flere av deltagerne på babysangkurset hadde ikke lyst til at dette skulle ta slutt, så her er muligheten både for dem og andre interesserte: Bli med på babysang drop in! Altså kom når du kan. Trykk på overskriften her for mer informasjon om tid og sted.

Menighetsblad nr.1 2017 er ute!

Nå kan du lese om litt av hvert i nytt menighetsblad, blant annet nyansatte i kirkene og endringer i rutinene på kirkegårdene. Ta kontakt med kirkekontoret, eller ta med deg bladet fra ei av kirkene, dersom du ikke har fått det i postkassa. Eller trykk på overskriften her, og last det ned som PDF.

Birkenes

Diakoniplan 2017

Diakoni er kirkens omsorgsarbeid, og Birkenes menighet har et bredt diakoniarbeid. Blomsterhilsener, sorggruppe, eldretreff, kirketorget, forbønn, kirkevertordning, høsttakkefest med mer kan du lese om i menighetens diakoniplan. Den finner du ved å gå på Birkenes menighet - Diakoniutvalget.

Konfirmasjoner 2018

Det er allerede begynt å komme spørsmål om når konfirmasjonene er i 2018. Her er datoene:

Birkenes kirke: Lørdag 26.mai og søndag 27.mai.

Herefoss kyrkje: 1.pinsedag, søndag 20.mai.

Vegusdal kyrkje: Søndag 3.juni.